Промо

Procesul automatizat de producere de care dispune compania noastră, permite confecționarea unei game largi de produse moderne de înaltă complexitate, în diverse cantități și din divere metale. În același timp, pentru «Metalcost Sistem» nu va fi deloc dificil de a executa la comandă doar o singură unitate de produs din metal. Noile tehnologii sporite, precum și experiența angajaților noștri ne permite să punem în aplicare cu ușurință orice proiect de design. Pentru noi, nu există comenzi dificile, fiecare proiect este abordat în mod individual și creativ, ceea ce, în consecință se reflectă asupra calității și caracterului unic al confecțiilor obținute din metal. Pe an ce trece, numărul clienților fideli ai companiei noastre crește sporit, ceea ce vorbește de nivelul calității articolelor confecționate și serviciilor prestate, și, desigur, de tendința continuă către modernizare și perfecționare.

Compania "Metalcost sistem" ţine pasul cu timpul. În cadrul companiei în mod constant se actualizeaza şi se modernizeaza echipamentele. Aceasta este o contribuție la viitorul întreprinderii. Numai cu echipamentul modern este posibil să producem, de exemplu, produsele exclusive pentru decorare, producție care nu are analogi. Se realizeaza astfel de productie din anul 2008. Tehnologia unică și inovatoare – dezvoltari comune cu ingineri superiori, tehnicieni și designeri.

Motto-ul nostru este "Raportul optim preț și calitate la articole din metal", presupune un compromis veridic cu privire la calitatea produsului și valoarea sa reală. În compania "Metalcost sistem" veți obține articole și confecții din metal de înaltă calitate și orice complexitate la cel mai bun preț în Chișinău. Echipamentul nostru se caracterizează printr-o maximă precizie și puritate sporită a suprafeței. Pentru comoditatea clienților noștri, suntem încântați de a oferi o gamă completă de servicii, cum ar fi deplasarea specialistului la obiect pentru efectuarea măsurilor precise, alegerea materiei prime optime și calitative, calcularea sumei proiectului, livrarea confecțiilor la destinație, instalarea articolelor din metal, precum și deservirea post-garanție a produselor din metal, în procesul exploatării acestora.

Metalcost Sistem isi propune drept scop executarea comenzilor nu doar cu accent pe calitate, ci, și pe rapiditate. Am omis procesele de prisos ce frînau munca și a împiedicau îndeplinire rapidă a comenzilor. Cu noi, nu veți fi nevoiți să treceți prin birocrație și mișcări inutile. Lucrările de inginerie și design de orice complexitate vor fi executate în termeni prestabiliți. Datorita flexibilității tehnologiilor moderne de configurare și depanare a echipamentului, putem accelera în mod eficient procesul de confecționare a articolelor din metal, păstrînd calitatea, durabilitatea și longevitatea acestora. De la schiță și proiect de design, pînă la produsul finit - vă despart numărate zile! Nu pierdeți în zadar timpul apelînd la firme de subsol sau monopoliști cu prețuri umflate. La noi veți găsi un compromis – articole calitative din metal la cele mai rezonabile prețuri în Chișinău.